Betaling

GEZOND VAN VELD EN BOS® biedt verschillende betaalmogelijkheden aan. Alle betaalopties zijn helemaal gratis. In de webshop is een aanbetaling doen niet mogelijk. Voor de verwerking van je betaling in de webshop werkt GEZOND VAN VELD EN BOS® samen met Pay.nl. Pay.nl is met verschillende banken verbonden via beveiligde verbindingen.

Betalen in de webshop


Betalen met iDEAL


Als je internetbankiert bij ABN-AMRO, ASN Bank, Knab, ING Bank, Rabobank, Van Lanschot Bankiers, Triodos Bank, SNS Bank, Regio Bank of Bunq kun je je bestelling via onze site op een veilige manier betalen. De betaling wordt meestal dezelfde werkdag nog verwerkt.Betalen met creditcard


In onze webshop kun je met MasterCard of Visa betalen. De creditcardmaatschappij autoriseert direct je betaling. Zo weet je meteen of je betaling is goedgekeurd. Als je betaalt met een creditcard, dan wordt het aankoopbedrag afgeschreven op het moment dat de bestelling is geplaatst. We zijn bezig om dit te wijzigen, zodat het aankoopbedrag pas wordt afgeschreven als de bestelling daadwerkelijk aan jou wordt uitgeleverd.

 


Betalen met GEZOND VAN VELD EN BOS® cadeaukaart of tegoedbon


Je kunt je bestelling ook betalen met een cadeaukaart of tegoedbon. Is het te betalen bedrag hoger dan het saldo op de cadeaukaart, dan kun je het restant met een andere betaalmethode voldoen. Meer informatie over de GEZOND VAN VELD EN BOS® cadeaukaart en veel gestelde vragen vind je hier.Betaal- en garantiebewijs


Voor online bestellingen is de orderbevestiging die je per e-mail ontvangt, je betaal- en garantiebewijs.

 

Meest gestelde vragen

Wat moet ik doen als online betalen niet lukt?


Is er iets fout gegaan bij je online betaling, dan vragen we je om het na 15 minuten nogmaals te proberen. Als de betaling na 15 minuten nog niet lukt, neem dan contact op met klantenservice via 06 - 300 676 58 of mail naar info@gezondvanveldenbos.nl. Wij helpen je graag.

KLANTENSERVICE

VOLG ONS VIA

©2019 GezondVanVeldEnBos. 

0
  • Black Instagram Icon