Gevulde knapzak met paddenstoelen en pompoen (4 personen)

  • 300 gram gemengde paddenstoelen

  • 1 pompoen

  • 4 eetlepels crème fraîche of room

  • 100 gram zachte geitenkaas

  • 1 eetlepel honing

  • verse peterselie

  • 1 eetlepel olie

  • peper

  • zout

  • 100 gram cherrytomaten

Zo ga je te werk

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden

  2. Veeg intussen de paddenstoelen schoon met keukenpapier. Was de tomaten. Schil en snijd de pompoen in dobbelstenen.

  3. Vermeng de paddenstoelen, tomaten en pompoenblokjes met de olijfolie, crème fraîche, geitenkaas en honing. Knip de peterselie erboven fijn en meng voorzichtig door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.

  4. Knip vier stukken bakpapier af van ongeveer 30 bij 30 centimeter en verdeel het mengsel erover. Vouw het papier omhoog met de punten naar elkaar toe als een zakje en bind elk zakje dicht met (bind)touw.

  5. Zet het zakje in het midden van de oven op een bakplaat en bak de inhoud in 20 minuten gaar. 

  6. Serveer de zakjes gesloten op een groot plat bord zodat ieder zijn eigen knapzak open kan maken.

KLANTENSERVICE

VOLG ONS VIA

©2019 GezondVanVeldEnBos. 

0
  • Black Instagram Icon