Pompoenpasta

  • 1 ui

  • 1 teentje knoflook

  • Zonnebloemolie

  • 200 gram geitenkaas

  • 1 takje platte peterselie

  • 100 gram belegen boerenkaas

  • 350 gram pasta

  • 1 pompoen

  • 100 gram walnoten

Zo ga je te werk

  1. Verwarm de oven voor op 200˚C, snijd de pompoen in stukken en verwijder de zaadlijsten.

  2. Leg de pompoenstukjes op de ingevette bakplaat en bak deze in ±30 minuten gaar. Verwijder dan de schil en snijd de pompoen in gelijke kleine stukjes.

  3. Snijd intussen de schoongemaakte ui en knoflook fijn, verwarm wat olie en fruit de ui en knoflook hierin. Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing.

  4. Hak de noten iets kleiner, verkruimel de geitenkaas en hak 3 eetlepels peterselie fijn. Schep dit samen met de pompoen, ui/knoflook door de gekookte pasta en warm het nog heel kort al omscheppend. 

  5. Serveer direct in voorverwarmde borden bestrooid met geraspte kaas.

Eet smakelijk!

KLANTENSERVICE

VOLG ONS VIA

©2019 GezondVanVeldEnBos. 

0
  • Black Instagram Icon