POMPOEN STAMPPOT MET ANDIJVIE

Voor 2 personen:

300 gr pompoen (ongeveer een halve oranje pompoen)
1 winterpeen
1 zoete aardappel
100 gr fijngesneden, rauwe andijvie
een handje gehakte cashewnoten
50 gr verkruimelde geitenkaas of feta*
een snuf komijnpoeder
een snuf peper en zout

ZO GA JE TE WERK

1. Stoom (of kook) de blokjes pompoen, zoete aardappel en winterpeen gaar in ongeveer 15-20 minuten. De pompoen schillen hoeft trouwens niet, deze wordt zacht en pureer je gewoon mee.
 

2. Breng op smaak met peper, zout en gemalen komijnzaad. Vervolgens kun je de pompoen, zoete aardappel en winterpeen fijnstampen of fijnprakken.
 

3. Doe de fijngehakte andijvie door de stamppot.
 

4. Verdeel de stamppot over 2 borden en strooi de verkruimelde geitenkaas en gehakte cashewnoten erover.

KLANTENSERVICE

VOLG ONS VIA

©2019 GezondVanVeldEnBos. 

0
  • Black Instagram Icon