POP-UP RESTAURANT

Pop-up restaurants steken steeds meer de kop op in ons landje. Geef deze creatieve ondernemers eens ongelijk! Leegstaande panden worden optimaal benut door het om te bouwen tot tijdelijke, hippe restaurants en bars waar vooral wordt gewerkt met seizoensgebonden, lokale producten. Het afgelopen jaar waren het er meer dan ooit en het ziet er naar uit dat dit nog maar het begin is.

De trend van pop-up restaurants is overgewaaid uit Engeland, Berlijn en Amerika. In grotere steden als Rotterdam en Amsterdam zie je steeds meer pop-up restaurants en zoals het er nu naar uitziet is dit geen hype, maar een trend die net pas begint. Een kans voor prachtige panden die nu gewoon maar leegstaan, omdat er geen investeerders gevonden kunnen worden. De ondernemer van een pop-up restaurant hoeft ook niet snel bang te zijn voor een faillissement, omdat een pop-up restaurant altijd maar tijdelijk geopend is.

Via social media en evenementen worden de pop-up restaurants bekend gemaakt en de mond-tot-mond reclame volgt vanzelf.

 

Gezond van veld en bos heeft ook haar eigen pop-up restaurant!

Een pop-up kan in verschillende soorten voorkomen:

  • Een pop-upwinkel is de meest voorkomende vorm van een pop-up: zo'n winkel komt meestal in een tijdelijk leegstaande ruimte of ruimte die te huur is. Tijdens evenementen kunnen pop-upwinkels die aansluiten op de interessesfeer van het doelpubliek ook in speciaal opgerichte locaties geopend worden.

  • Een pop-upbar: denk aan speciale zomerbars in een stadscentrum, vaak met zand op (een stuk van) de vloer en een zomerse inrichting.

  • Een pop-uprestaurant, mede bekend geworden door het gelijknamige tv-programma.

  • Een pop-upmuseum, een tijdelijke tentoonstelling die bijvoorbeeld kan worden ingericht wanneer een museum sluit voor renovatie.

  • Een pop-uptoilet, een toilet dat zich ondergronds bevindt en indien gewenst op straatniveau kan worden getild. Deze volautomatische toiletten zijn onder meer in Amsterdam te zien.

KLANTENSERVICE

VOLG ONS VIA

©2019 GezondVanVeldEnBos. 

0
  • Black Instagram Icon